Praktisk

Åbningstider

Mandag: 8:00 – 17:30
Tirsdag: 8:00 – 14:30
Onsdag: 8:00 – 14:00
Torsdag: 8:00 – 18:00
Fredag: 8:00 – 15:00

Du kan på hverdage få en tid hos Kiropraktisk Klinik Haarby & Assens inden for 24 timer efter din henvendelse.

Behandling hos en kiropraktor kræver ikke henvisning fra lægen.

Transport/parkering

Der er gratis parkering foran begge klinikker.

Fynbus rute 131 og 168 kører til Haarby Rutebilstation som ligger 5 minutters gang fra klinikken.
Rute 130 og 151/152 kører til Assens og stopper lige foran klinikken.

Weekendvagt

Kiropraktisk Klinik Haarby og Assens er med i kiropraktorvagtordningen. Klinikkerne på Fyn skiftes til at have vagt, så det er muligt at få kiropraktisk behandling i weekender og på helligdage.

Ring på tlf. 70 20 36 42

mellem kl. 9:00 og 10:00, hvor du vil blive oplyst om, hvilken kiropraktor, der har vagt den pågældende dag.

Vi gør opmærksom på, at der vil blive opkrævet et tillægshonorar ved benyttelse af vagtordningen.

Priser og tilskud

Tilskud

Både klinikken i Haarby og Assens har ydernummer og overenskomst med Den Offentlige Sygesikring. Alle patienter får derfor tilskud til behandling og røntgenundersøgelse. Husk derfor altid dit sundhedskort, når du kommer til behandling! Det kræver ikke henvisning fra lægen at gå til kiropraktor, og en henvisning ændrer ikke på tilskuddet.

Aktuelle priser og tilskud kan findes her: www.danskkiropraktorforening.dk/For-Patienter/Tilskud

Er du invalidepensionist eller har medicinkort, kan du via din socialrådgiver søge tilskud til kiropraktisk behandling. Støtten kan ydes til dækning af det beløb, man selv skal betale ud over tilskuddet fra Den Offentlige Sygesikring.

Betaling

Det er muligt at betale kontant, med MobilePay og Dankort. Du kan også få tilsendt en regning på mail.

Udeblivelseshonorar

Vi gør opmærksom på, at der i henhold til overenskomst med Den Offentlige Sygesikring opkræves et honorar på 237,80 kr. ved udeblivelse eller afbud efter kl. 9 samme dag. Udeblivelseshonorar for første konsultation er 356,69 kr.

Sundhedsforsikring

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til kiropraktisk behandling. Se tilskud til behandling her: www.sygeforsikring.dk/tilskud/kiropraktik

Mange sundhedsforsikringer dækker kiropraktisk behandling. Du skal selv undersøge, om din forsikring dækker inden du kommer til første konsultation.

Virksomhedsordning

Med virkning fra 1.januar 2002 er Ligningsloven ændret, så arbejdsgiverne kan få fuldt skattefradarg for udgifter til medarbejderens kiropraktor behandlinger. Det gælder uanset om virksomheden betaler direkte for behandlingen eller indirekte via forsikringsordning. Skattefradraget kan sidestilles med andre driftsudgifter, gælder også for selvstændige erhvervsdrivende. Det er skattefrit for medarbejderen at få betalt behandlingen hos en kiropraktor af sin arbejdsgiver.

Nemt at tilbyde skattefri sundhed.

Det er nemt at tilbyde kiropratik som skattefri personalegode. Medarbejderen kan selv kontakte en kiropraktor, når behandlingen er udført og afsluttet, sendes regningen direkte til arbejdsgiveren, der kan fradrage beløbet som driftsudgift.

Mindre sygefrafær – størrer arbejdsglæde.

Professionelle behandlinger hos en kiropraktor kan give mere tilfredse medarbejdere, større arbejdsglæde og færre sygedage. Et nyt personalegode i kampen om at rekruttere og fastholde værdifulde medarbejdere. En kiropraktor kan kurere en lang række problemer i bevægeapparatet, de tilsammen har rigtigt mange sygedage på samvittigheden.

Indberet klage

Vi gør vores bedste for at hjælpe vores patienter til at få det bedre. Føler du dig dårligt eller forkert behandlet, vil vi meget gerne høre fra dig.

Alle patienter og pårørende kan indberette en klage, hvis noget er gået galt i sundhedsvæsnet. Læs hvordan her. Sker der mod forventning en utilsigtet hændelse, vil vi også selv indberette denne til Styrelsen for Patientsikkerhed.

Har du fået en behandlingsskade, kan du søge erstatning hos Patienterstatningen. Læs mere her.