GLA:D® Ryg

GLAD® Ryg er udviklet af Syddansk Universitet som efterfølger til GLAD® Hofte og GLAD® Knæ. De gode resultater skabte basis for at udbrede konceptet til også at inkludere GLAD® Ryg.

Både Anne og Maria er certificerede fra SDU til at undervise i GLAD® Ryg, som er et “pakkeforløb” baseret på den bedste forskning, der findes inden for kroniske og tilbagevendende rygsmerter.
Forløbet varer 9 uger med 2 undervisningstimer om ugen. Den første uge undervises i teori om smerter og de efterfølgende 8 uger trænes under supervision. På den måde har man hele tiden mulighed for at stille spørgsmål til øvelser, ømhed mm., og man behøver ikke være bange for at lave øvelserne forkert.

Alle deltagere får udleveret træningselastikker og en træningsdagbog med illustrationer af 8 øvelser inddelt i 4 niveauer. Inden opstart testes hver deltager for at bestemme det individuelle startniveau for hver øvelse.

SDU forsker stadig i resultaterne, og alle deltagere skal både før og efter forløbet testes og udfylde spørgeskemaer, der gør det muligt at måle på udbyttet af forløbet.

Næste hold starter op i foråret 2019 i træningssalen i Kiropraktisk Klinik Haarby. Der vil løbende komme nærmere information på facebook og her på siden.

Ring til klinikken for at tilmelde dig, høre mere om priser eller har andre spørgsmål om GLA:D Ryg®.

Du kan læse mere om GLA:D® Ryg her: gladryg.sdu.dk

Ønsker du at komme på GLA:D® Knæ eller GLA:D® Hofte henviser vi til fysioterapeuterne i lokalområdet.